Anubis Testimonials

Svi moji nedostatci u Anubisu su pretvoreni u prednosti

Čekanje na pravi tattoo studio bio mi je najbolji potez

Tetoviranje je moja želja već dugo, dugo vremena. Uvijek prisutna, ali nikada ostvarena zbog hrpe glupih i nekoliko ključnih razloga.

Pod ključne razloge svrstavam manjak ideje o izgledu tetovaže i mjestu na kojem ju želim imati.

Povremeno je želja jače iskakala u mojoj glavi, ali isto tako i nestajala jer nisam imala taj početak koji sam smatrala nužnim da se tom idejom jače pozabavim i ostvarim svoju želju.

Gledajući unazad, smatram ne forsiranje bilo kakvog motiva samo da bi imala tetovažu, najboljom odlukom na tu temu.

Niz okolnosti me ipak doveo do tattoo studija, ali kao pratnju. Na taj način sam imala priliku upoznati se s procesom od samog početka. Već u prvih nekoliko minuta mi je postalo jasno da ništa nije kako sam zamišljala i pretpostavljala, na moju sreću.

Shvatila sam da Anubis nije studio u koji se mora doći sa gotovom idejom, slikom ili bilo kakvim uputama.

Individualan pristup je najveća prednost Anubisa

Zakazala sam i svoj prvi termin kojeg sam se i dalje pomalo užasavala, ali je želja za tetoviranjem postala jača od bilo koje druge opcije.

Užasavala me pomisao što na svoj prvi termin tetoviranja dolazim sa idejom „Ja znam što ne želim tetovirati“.

Ponovno, na moju veliku sreću tattoo majstor je to prihvatio kao prednost, kao nešto super, pa je i moja prva prepreka preskočena.

Do krajnjeg izgleda tetovaže, odnosno što ćemo tetovirati su doslovno prošli sati. Strpljene i posvećenost klijentu kroz individualni pristup je za mene najvažnija stvar u cijelom tom procesu jer da toga nije bilo, sigurna sam da danas ne bi imala tetovažu.

Mislim da dovoljno govori činjenica da sam se pojavila sa nekoliko brojeva koje želim tetovirati, da ne želim tetovažu u boji i da nije jako velika.

Moja tetovaža nema niti jedan broj, u boji je i poprilično je velika.

Kad je bila gotova nisam mogla prestati govoriti da ne mogu vjerovati da je to MOJA tetovaža!

MOJA tetovaža u svakom smislu te riječi. Sadrži sve što sam željela ali nisam mogla objasniti.

Ima posvetu, što mi je bilo važno, na najboljem mjestu je koje sam mogla zamisliti, na slici je baš sve što sam htjela, čak i više.

Naučila sam nešto novo o sebi - fizički i psihički

Na kraju mog puta sa tetoviranjem, mogu samo reći da sam presretna što sam stekla novo, jedinstveno iskustvo, da mi je sada napokon jasno kako to netko postane ovisan o tetoviranju i da sam naučila ponešto o sebi (fizički i psihički).

Ne bi mijenjala niti jedan korak. Sve što sam do tada smatrala svojim nedostacima u ovom studiju je pretvoreno u prednosti.

Zbog toga ovaj tekst potpisujem sa „Vrlo zadovoljna klijentica“  koja se, čini mi se, „navukla“.