Anubis Testimonials

U Anubis sam došla bez ideje, a izašla s umjetničkim djelom

Žvaki voli i osjeća svoj posao

Sjedila sam s frendicom na piću i gledala njezinu odličnu tetovažu. Zapravo, odlična bi bila slaba riječ.

SAVRŠENA!!

Pitala sam gdje ju je radila, jer sam se već duže vrijeme htjela tetovirati, no zbog straha od mogućih neželjenih nacrta na tijelu, odgađala sam tu ideju.

Tad sam doznala za Žvakija.

Nije morala puno objašnjavati. Sam pogled na taj rad bio je dovoljan.

To je to, u Anubis studio idem po svoju tetovažu!

Nisam znala što me čeka, a osim želje, nisam imala ni točnu viziju svoje tetovaže. Tek mjesto gdje treba biti.

Prvi susret sa Anubis studiom je bio baš neočekivan.

U glavi sam imala viziju osobe koja super radi svoj posao, a na kraju bih zaključila i da je Žvaki osoba koja suosjeća sa svojim poslom, a to mnogo znači.

Prve su bile konzultacije koje su iznimno koristan i pomalo neobičan razgovor, u pozitivnom smislu.

Konzultacije su mi potvrdile da se želim tetovirati, a cjelodnevni termin za tetoviranje samo za mene, dali su mi još veću sigurnost da sam odabrala dobar studio.

Da bih došla do Osijeka, morala sam uzeti godišnji odmor, jer niti jedan drugi salon za mene više nije dolazio u obzir.

Vjerovala sam mu i to mi se isplatilo

Posebno bih naglasila proces samog odabira tetovaže, istraživanje mojih želja, sa utjecajem Žvakijeve stručnosti. Od veličine tetovaže, motiva, dizajna, boje itd.

Nema tu nikakve fotografije koja se pokaže i kopira. Žvaki ne radi na taj način, što je po mojoj procjeni jako bitno, jer sam samo ja vlasnik svoje tetovaže.

Iskreno, ja sam u cijeli proces uložila veliko povjerenje i svaka se njegova ideja odlično uklapala sa mojim željama. Nema nametanja, samo ideje koje se poklapaju s mojima.

Žvaki definitivno dobro procjenjuje osobnost i prikladnost tetovaže određenom dijelu tijela. Imala sam samo jedan mali motiv kao želju, sve ostalo je došlo manje-više iz njegove glave.

Štoviše, tijekom cijelog tetoviranje nisam imala pojma što ću na kraju dobiti. Otprilike, ali ne skroz, i nije me bilo strah, jer to je umjetnost, a ja sam na kraju njome prezadovoljna.

Kod Žvakija mi se od svega najviše svidjela ta ogromna stručnost, higijenski uvjeti, što je jako bitno, glazba, ogromno strpljenje i prihvaćanje različitosti.

Iskustvo u Anubisu ostaje zaista trajno i ja više ne trebam tražiti gdje da se idem tetovirati. Ako se odlučim za novu tetovažu, tamo sam opet!

I najvažnije od svega, došla sam bez ideje, a izašla s osmjehom na licu, jer sam dobila baš ono što mi pristaje i što mi se sviđa!