O nama

Tattoo studio “Anubis” Osijek s radom je započeo 19.03. 2004., što ga čini najstarijim takvih salonom u Osijeku i okolici. Smješten je u samom centru grada Osijeka, Kapucinska 27/2 kat-Korzo. Glavna djelatnost studia je trajno tetoviranje (tattoo).

Specijalizirali smo se za izradu tetovaža koje su namijenjene svima onima koji žele da im tetovaža ima neko značenje, dublji razlog i smisao. Svojim inovativnim pristupom omogućujemo da klijenti dobiju unikatan rad u čijoj su izradi sudjelovali i koji će im na sami pogled pokazati emociju i ideju koja ih je dovela.

 

No što nas čini drugačijima od drugih?

Prije svega radimo na konstantnom podizanju svijesti naših klijenata i edukaciji. Od samog početka rada studia, posvetili smo se konstantnom napredovanju u kvaliteti izrade tetovaže, rada s klijentima, pružanja potrebnih informacija, inovativnosti i edukaciji kroz razne seminare, konvencija te uništavanju loših priča, shvaćanja i mitova o tetoviranju na globalnoj razini.

 

Diskrecija nam je najveći prioritet!

Pristup nam je baziran na individualnom radu s klijentima u totalno opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Odgovore koje dajemo nude rješenja za svaki problem koji nam kažete. Posvetili smo se rješavanju problema koji se drugi ne usude ni spomenuti ili ga ni ne primjete.

Zoran Pocrnić (VLASNIK ,CRTAČ, TATTOO KROJAČ)

MOJI POČETCI

Rođen sam 1980. Godine u Osijeku. Završio sam strojarsko-tehničku školu, smjer strojarski-tehničar gdje sam se u drugom razredu prvi puta susreo sa “tetoviranjem”. Do kraja škole ja i nekolicina prijatelja smo se unakažavali (tetovirali) iglom i koncem. Poslije završene srednje škole, odslužio sam vojni rok gdje sam dobio želju za tetoviranjem (hrpa pokusnih kunića 😀). 

2001. godine kupujem svoju prvu profesionalnu tattoo opremu i polako ulazim u svijet tetoviranja. Iz razloga što tih godina nije bilo profesionalnih salona (tek prvi najbliži u Zagrebu) imao sam prilike izučavati se kod kuće. 

2004. godine sa suprugom otvaram Anubis, sa idejom da našoj Slavoniji i Baranji donesem prvi kvalitetni i profesionalni tattoo studio. Specijalizirao sam se za Realizam u boji. Pohađao sam seminare kod jednih od najboljih majstora na svijetu (Mike Devries) i (Joe Capobianco). Tijekom godina nisam prestajao ulagati u edukaciju, materijal, opremu i sigurnost, što me dovelo do nagrađivanog tattoo majstora na internacionalnim tattoo konvencijama. 

 

Naravno, to mi je dalo želju za još većim napredovanjem.

 

SADAŠNJOST

Ovako je bilo do prije 8 godina. Puno toga se promijenilo; na bolje ili na lošije ostaje na vama da zaključite.

Prestao sam se natjecati, osmislio sam i uveo inovativni pristup tetoviranju, postao sam studio zatvorenog tipa, povukao sam se iz mainstreama, biram svoje klijente po karakteru, tj. ne radim sa svima. Svaki projekt između klijenta i mene je ostvaren idealnom simbiozom; sistem rada, tehnika i stilovi su prilagođeni klijentima da dobiju najviše od mene.

Bavim se edukacijama, i u procesu sam ostvarivanja par velikih projekata o kojima ćete biti obavješteni.