O nama

Specijalizirali smo se za izradu tetovaža koje su namijenjene svima onima koji žele da  im tetovaža ima neko značenje. Svojim orginalnim pristupom omogućujemo da mušterije dobiju unikatan rad koji su oni izabrali i koji će im na sami pogled pokazati ono što su prije morali zamišljati. U čemu se razlikujemo od drugih? Od drugih se razlikujemo u tome što smo riješili problem koji do sada nitko nije uspio riješiti. Što smo se posvetili tome da damo tetovažama dublji razlog I smisao U tome što radimo na konstantnom podizanju svijesti naših mušterija i davanju pravih  savjeta U tome što naša ekipa ne prestaje napredovati da bi bili bolji, jer nam je to životni cilj Pristup nam je baziran na individualnom radu s mušterijama u totalno opuštenoj i  prijateljskoj atmosferi. Diskrecija nam je najveći prioritet  Odgovore koje dajemo nude riješenja za svaki problem koji nam kažete Posvetili smo se riješavanju problema koji se drugi ne usude ni spomenuti, ili ga ni ne primjete Od samog početka rada salona, posvetili smo se konstantnom napredovanju  u kvaliteti izrade tetovaže, piercinga, rada s mušterijama, pružanju potrebnih informacija, inovativnosti i edukaciji majstora kroz razne seminare, konvencije te uništavanju loših priča, shvaćanja i mitova o tetoviranju na globalnoj razini.

Tattoo i piercing studio “Anubis”  Osijek s radom je započeo 19.03. 2004.  što ga čini najstarijim takvim salonom u Osijeku i okolici.  Smješten je u samom centru grada Osijeka, Kapucinska 27/1 kat-Korzo. Glavne djelatnosti salona su trajno tetoviranje (Tattoo) i ugrađivanje nakita pod kožu (Piercing).

INDIVIDUALNA SAVJETOVANJA

Konačno je došao dan kada ste skupili hrabrost i odlučili se tetovirati. Dolazite u tattoo salon i govorite svome majstoru što želite, koje veličine i na koje mjesto. Nakon uspješno izvršene tetovaže ponosno odlepršate kući, ali….kroz određeno vrijeme počinjete uviđati neke stvari. Mozda  je loš položaj, nije veličine koja vam odgovara, primjećujete greške i nedostatke u dizajnu, nije ono sto vam znači, ustvar nemate ono što ste htjeli dobiti s vašom tetovažom. Mogući razlozi zbog kojih ste zažalili su razni, ali najbitniji je da se niste posavjetovali sa svojim majstorom, nego ste uzeli stvari i odluku u svoje ruke ,te koristili majstorove ruke da napravi ono što ste zamislili. Problem leži u tome što nemate potrebno iskustvo i informacije da bi znali kako šta postaviti, odrediti veličinu, izabrati tehniku itd..itd. Budimo realni, doza informacija na internetu vam neće pomoći da postanete tattoo majstor. Baš iz tog razloga smo promjenili salon otvorenog tipa u salon zatvorenog tipa, gdje je potrebno naručiti se na dogovor prije tetoviranja (NARAVNO AKO TO ŽELITE) i tijekom razgovora dobijete sve potrebne informacije kako bi vi donijeli najbolju odluku za sebe. Štoviše bit ćete 100% sigurni u svoju odluku. Iz iskustva svih koji su bili na razgovoru 90% je donijelo neke promjene u svojoj ideji. Stoga, ako želite imati nešto za cijeli život i pritom pogledati sve opcije i donijeti odluku baziranu na informacijama i zdravoj logici savjetujem vam da uzmete telefon u ruke i naručite se na dogovor prije tetoviranja. Posložit ću vam prioritete koji sudjeluju u odluci o tetoviranju, pomoći vam u odabiru stila i tehnike, prilagoditi tetovažu vama i vašim mogućnostima.

GLOBALNA SAVJETOVANJA

Tijekom individualnog savjetovanja svojih klijenata primjetio sam veliki nedostatak, a to je vrijeme i koncentracija .Nakon 2-3 sata mog educiranja(brbljanja ) o tetovažama, prednostima, pravilima, nedostacima, stilovima itd itd…klijent je jednostavno bio izgubljen i dekoncentriran,velika većina na kraju krajeva nije ni znala zašto su tu.Isto tako i ja sam bio izgubljen i iscrpljen,.Slijedeće je bilo da mušterija ode kući i prespava koji tjedan da probavi informacije. Iz tog razloga odlučio sam napisati online THINK WHAT YOU INK vodič kroz tetoviranje. Taj vodič sadrži sve bitno prije odluke o tetoviranju , kako pronaći ideju i realizirati ju.  Pruža vam  informacije koje su vam potrebne da bi mogli pričati i savjetovati se sa svojim tattoo majstorom.. Stoga ako ste od onih mudrih: računala, tablete i mobitele u ruke pa pročitajte sve prije zakazivanja termina za dogovor, na www.zvaki.info

 

Zoran Pocrnić (vlasnik ,crtač, tattoo i percing majstor)

Rođen sam 1980. godine u Osijeku. Završio sam Strojarsko-tehničku školu, smjer: strojarski-tehničar gdje sam se u drugom razredu prvi puta susreo sa “tetoviranjem”.

Do kraja škole ja i nekolicina prijatelja smo se unakažavali (tetovirali) iglom i koncem. Poslije završene srednje škole, odslužio sam vojni rok gdje sam dobio želju za tetoviranjem ( hrpa pokusnih kunića 😀 ). 2001. godine kupujem svoju prvu profesionalnu tattoo opremu i polako ulazim u svijet tetoviranja.Iz razloga što tih godina nije bilo profesionalnih salona ( tek prvi najbliži u Zagrebu) imao sam prilikeizučavati se kod kuće. 2004. godine sa suprugom otvaramo Anubis, sa idejom da našoj Slavoniji i Baranji donesem prvi kvalitetni i profesionalni tattoo studio.Specijalizirao sam se za Realizam u boji,pohađao sam seminar kod jednih od najboljih majstora na svijetu(Mike Devries) i (Joe Capobianco).Tijekom godina nisam prestajao ulagati u edukaciju, materijal, opremu i sigurnost, što me je dovelo do nagrađivanog tattoo majstora na internacionalnim tattoo konvencijama. Naravno, to mi je dalo želju za još većim napredovanjem.