Anubis Testimonials
Inkdividual konzultacije

Inkdividual konzultacije

by Zvaki/Anubis tattoo

Želite unikatnu tetovažu?

Želite unikatnu tetovažu koja je skrojena baš po vama i vašem karakteru?

Takva tetovaža ne postoji na internetu. Takva tetovaža mora biti napravljena za vas i po vama.

Da bi tetovaža bila napravljena po vama, zahtijeva individualan pristup, a ne način na koji svi rade, zar ne?

Da bi u konačnici stvarno dobili svoju tetovažu koju ćete cijeniti i poštovati ostatak života, potrebna je iznimna suradnja i komunikacija između klijenta i tattoo artista.

Trenutni način koji postoji (klijent diktira tattoo artistu kako i što želi, ili obratno) neće vas dovesti do onoga što trebate.

Jedini pravi način je simbioza, tj. shvaćanje i pravilna komunikacija između klijenta i artista.

Riječi koje koristimo u stvaranju tetovaže – ideja, dizajn, stil, tamno, kičasto, pristaje, lijepa, sviđa mi se – i još puno toga, moraju biti sinkronizirane, odnosno, i klijent i artist moraju shvaćati te riječi na jednak način.

Znači li meni pretamno ili prešareno isto što i vama? Ne vjerujem, ali kako to objasniti?

Zašto Inkdividual konzultacije?

INKDIVIDUAL konzultacije su edukativni razgovor koji sam razvio da bi riješili početne probleme do kojih dolazi prilikom stvaranja vaše tetovaže.

• Edukativne je prirode, što znači da ćete imati priliku shvatiti što je zapravo tetoviranje i što možete dobiti i tražiti od toga.

• Interaktivan je, što znači da niste samo osoba kojoj se drži neko dosadno predavanje, nego izravno sudjelujete u njemu, što vam omogućuje da upijete i shvatite veliku količinu informacija.

• Realan je, što znači da vam ne prodajem priču, nego iznosim grube činjenice koje možete ili ne morate prihvatiti, ali jedno je sigurno – pobiti ih nećete moći.

• Siguran je iz razloga što je usmjeren samo prema vama i za vaš boljitak. Tattoo artist od tih informacija nema koristi, dok vama omogućava da se zaštitite od toga da budete izmanipulirani, nagovarani, itd…

• Širi vam obzore. Nova perspektiva gledanja i nove informacije vam omogućuju da budete iskreno kreativni u izražavanju i pokazuju više puteva kako doći do svoje tetovaže.

Što očekivati od Inkdividual konzultacija

• Svake INKDIVIDUAL konzultacije rade se jedan na jedan s klijentom i cijela priča, koja traje oko sat vremena, koristi stvarne životne primjere da biste sve uspješno shvatili.

• Informacije koje vam tattoo artist iznosi su skupljane godinama, bazirane na tvrdokornim činjenicama i stotinama iskustava klijenata.

Ono što ćete čuti poljuljat će cijeli svijet koji trenutno poznajete o tetoviranju.

Ono što ćete čuti neće vas ostaviti hladnokrvima, nego će zapaliti vatru u vama i izbacit će vas iz ravnoteže.

Ali jedno je sigurno – dovest će vas na prag vaše odluke i ostavit će vam samo dva izbora – ili ćete se odlučiti tetovirati ili ćete odustati. Koju god odluku da donesete, bit će dobra za vas jer nećete nepromišljeno uletjeti u doživotnu odluku i na kraju zažaliti.

Sat INKDIVIDUAL konzultacija košta 400 kuna, a naručiti se možete na broju 091 783 4388.

Kopije tuđih radova i slika s interneta ne radimo.

Be Yourself, Be Unique. Think What You Ink!