Stilovi

ILLUSION TETOVAŽE (doubleeye tattoos)

Izvorni oblik tetovaže je uvijek portret osobe ili životinje. Tehnika može biti c/b ili u boji.

Najbolji stil za tetoviranje ovakvih tetovaža je realizam jer pruža neograničenu kombinaciju boja,sjena i kontrasta ,da bi se dobio najbolji efekt koji pruža osjećaj pijanstva.tj ne moze se gledati dugo u tetovažu a da se ne osjeti lagana dekoncentracija. Efekt koji imaju mušterije je da je to nešto drugacije i pogled osobe koja pokušava vidjeti takvu tetovažu je poseban. Svi ostaju zbunjeni i u nevjerici, ali sa smijehom i odobravanjem. Stoga ako ste željni tetovaže koja privlači pažnju a ujedno i šokira sve okolo sebe svojim izgledom ovo je prava tetovaža za vas.

POLINEZIJSKE TETOVAŽE.

Nalazimo se u dobu kada je tetoviranje moderno,a većina bi htjela imati tetovaže sa značenjem.Ovaj stil tetovaža dolazi do izražaja više nego ikada. One spadaju u najstariji stil tetoviranja,što znači ako su još tu među nama da imaju svoju dozu kvalitete i uspjeha među klijentima, a najbitnije je da nisu pomodne.Stil u kojem se radi je tribal, a tehnika je crna boja, malo sjene ili dotwork(u točkicama)

Rade se na način da vi izaberete simbole koji sadrže originalna značenja,od ljubavi do ratničkih obilježja,  veličinu i položaj na tijelu. Nakon toga mi preuzimamo i iscrtavamo flomasterima simbole po vama. Slijedeći postupak (ako ste zadovoljni izgledom) je tetoviranje. Efekt koji dobijete je (muški..moćna tetovaža koja je sklopljena po vasim mišićima, što daje izrazito zanimljiv i individualan izgled)..(žene..tetovažu koja ima značenje i prati vaše tijelo i obline,što vam daje izrazito sexy tetovažu koja vam savršeno pristaje)

TETOVAŽE S KARAKTEROM

Veliki broj klijenata traži i želi imati tetovažu sa znaženjem. Kao i većina, uzimaju simbole, motive ili textove koji im služe kao podsjetnici na neki događaj u životu, drage osobe, ljubimce itd…Ono što je problem je taj da vas podsjetnik samo podsjeća na određenu stvar, npr. ako stavite datum kao tetovažu, ono što ćete dobiti od nje je samo podsjetnik na neki događaj, a onda vi morate u svojoj glavi odraditi proces sjećanja kakav je to datum, čiji je to datum, tko je on/ona vama bio/la, što ste htjeli zapamtiti s tim datumom, i tek se onda možete prisjetiti osjećaja vezanih uz to. Pomalo dug proces, zar ne?

Istina je da svi koji stavljaju podsjetnike, rade to da bi na neki način zamrzli osjećaje koji su bili prisutni u tom trenutku. Tehnika je ograničena, motivi su ograničeni, u većini slućajeva to se svodi na neki simbol ili text, eventuakno tko želi nešto ljepše ubacuje sliku na koju dodaje simbol ili text. Rezultat je uvijek isti..dobivate podsjetnik i nešto što nije vaše..budimo realni ni jedan simbol ili citat koji stavite nije vaš, nego ste si ga prisvojili. Jednako tako dobivate ako uzmete sliku tuđeg ljubimca i govorite da vas podsjeća na vašeg (ali je i dalje tuđi) Dok to shvatite već ste završili sa tetovažom i simbolima koji nisu vaši, a onda je kasno. Tetovaže s karakterom su totalno drugačiji pristup i baš onaj koji vama treba. Funkcioniraju na slijedeći način:

Krenuo sam iz spoznaje da je svaka osoba individualna i da drugačije doživljava svijet od ostalih.

Da svi žele imati svoju unikatnu tetovažu koja im govori točno ono što oni žele vidjeti, osjetiti,a ujedno da lijepo izgleda, pristaje tijelu i da mogu sve sami birati.

Tetovaža s karakterom omogućava klijentu da, kroz razgovor samnom,  izabere simbole, boje te motive koji ga asociraju tj. bude njegove osjećaje. I sami ste svjesni da npr. ruža nekoga asocira na nježnost, nekoga na preživljavanje, ljepotu, ljubav……Tijekom razgovora pomažem vam da oslikate vaše osjećaje na sebe.

Prednost tetovaže s karakterom je ta da čim je vidite ,osjetite što ste htjeli, znate da je samo vaša i da niko na svijetu nema takvu, te da možete izabrati stil u kojem će se odraditi. Rekao bih da su ovo jedine tetovaže gdje ste 100% sigurni.

CUSTOM TETOVAŽE

Klijenti se po nekom nepisanom pravilu, povode da pronađu svoju ideju na internetu među tuđim crtežima ili tetovažama. Ono što svi zanemare je, da ako uzimate tetovažu od jednog majstora i donosite drugome nikada nećete dobiti to što tražite. Svi mi radimo na neki svoj način, a ako nas izaberete zbog naših radova, kako su napravljene, i onda nam donesete tuđi dizajn da vam se istetovira, gubite upravo ono zbog čega ste izabrali svog majstora. Custom tetovaže  znače , da se bilo koji motiv (npr ruža) odradi na poseban način kakav ima vaš majstor. Kao što sam napisao svi ćemo odraditi ružu na svoj način. Vama je bitno da izaberete čiji rad vam se sviđa. Prednost custom tetovaža je ta da, iako radite nešto što ima svaka šuša na ovom planetu, opet imate nesto drugačije i vrijedno divljenja, a reakcija ljudi kada vide nešto uobičajeno, a posebno, je takva da vas oduševi.

COVER UP

Toliko tetovaža na ovom svijetu, i opet postoji ravnoteža. Omjer lijepih i kvalitetnih, naspram ružnih i loše odrađenih. Naravno oni koji se sa svojom tetovažom ponose nemaju šta mijenjati, ali ima i puno onih kojima je to u najmanju ruku doživotni stres .Cover up je za one koji više ne žele imati trenutnu tetovažu na sebi iz njima bitnih razloga.

Mi ga radimo na svoj način i s njim garantiramo da ce vasih 90% stare tetovaže biti neprimjetno. Meni je bitno ne samo sakriti vašu postojeću tetovažu nego vas dovesti u euforiju kakvu prije niste osjetili, a to je da, kada neko vidi vašu novu tetovažu kaze da je predivna i da on ili ona žele isto tako nešto na sebi . Pravila koja mozete očekivati ako se odlučite na prepravak su da u većini slučajeva mora biti 2-3 puta veća, da se mora odraditi u bojama i da ne možete birati točnu sliku, nego samo približnu kategoriju u koju spada motiv koji bi ste htjeli na sebi . Sve naravno pojasnimo na dogovoru, a ako imate nešto što više ne želite, i dovoljno ste očajni na kompromise, javite nam se s povjerenjem.